JKS

Report

4685

Jang Keun Suk
Vote World Rank
14
Vote South Korea Rank
2

Jang Geun-suk Most Popular Photos

Today Overall Show All

JKS

10847 8 0

Prince

8026 3 0

Jang Keun Suk

5162 0 0

JKS

4703 2 0

JKS

4685 8 6

Jang Keun Suk

4546 5 5